غذای من درآوردی: وقتی خلاقیت آشپزی گل می کنه!
همه ما یه وقتایی توی آشپزخونه گیر میفتیم و هیچی توی یخچال نیست جز یه سری مواد غذایی نامرتبط. اونوقته که غذای “من درآوردی” متولد میشه! توی نی نی سایت پر از تاپیک های مربوط به اینجور مواقع هست، و تجربیات جالبی به اشتراک گذاشته شده. این یه خلاصه از ۲۳ مورد از محبوب ترین هاست:

- 🌐ماکارونی با سوسیس و کشمش (یه ترکیب سنتی ولی بحث برانگیز)
- 🌐املت با سیب زمینی سرخ کرده و پنیر پیتزا
- 🌐خوراک لوبیا با ماست چکیده (تجربه ای متفاوت از طعم های ترش و شیرین)
- 🌐کتلت مرغ با پوره سیب زمینی و ذرت
- 🌐آش رشته با سرکه بالزامیک (برای طرفداران طعم های خاص)
- 🌐نیمرو با نوتلا (بله، دقیقا همون نوتلا!)
- 🌐پیتزا با نان لواش و مواد خوراک لوبیا
- 🌐ته چین با گوشت چرخ کرده و زرشک و کشمش و خرما
- 🌐کوکو سیب زمینی با شوید و نعنا و کمی پودر دارچین
- 🌐سالاد الویه با چیپس سرکه نمکی خرد شده
- 🌐املت با رب انار و گردو
- 🌐ماکارونی با تن ماهی و خیارشور
- 🌐خورشت قیمه با بامیه (یه پیشنهاد متفاوت برای دوستداران بامیه)
- 🌐کوفته تبریزی با سس باربیکیو
- 🌐کوکو سبزی با برنج پخته شده
- 🌐آبگوشت با آلوچه خشک و رب انار
- 🌐عدس پلو با کشمش و گوشت قلقلی و چیپس خلالی
- 🌐دمی گوجه با عدس و سیب زمینی نگینی
- 🌐کشک بادمجان با گردو و خرما
- 🌐کوکوی کدو سبز با هویج رنده شده و پودر زیره
- 🌐املت قارچ با سس خردل
- 🌐پوره سیب زمینی با پنیر خامه ای و سیر رنده شده
- 🌐آش جو با رشته فرنگی و سوسیس
امیدوارم این لیست بتونه به شما هم ایده بده برای مواقعی که حس می کنید دیگه هیچ غذایی به ذهنتون نمیرسه.
شما چه غذای من درآوردی ای تا حالا درست کردین که بهش افتخار می کنید؟ تو کامنت ها برامون بنویسید!
خلاصه تجربیات غذای من درآوردی در نی نی سایت: ۲۳ ایدهٔ خوشمزه و عجیب!
۱. پیتزا با نان لواش
خیلیها از کمبود وقت شکایت داشتند و نان لواش رو جای خمیر پیتزا استفاده کردند. سریع و راحته!بعضیها میگفتند اگه نون رو قبلش یه کم تست کنید، تردتر میشه. پنیر پیتزا و مواد دلخواه رو روش بریزید و بذارید توی فر یا تابه. بعضیها هم پیشنهاد میدادند که سس گوجهفرنگی رو فراموش نکنید!میتونید از فر دست ساز با قابلمه روی گاز هم استفاده کنید. برای بچه ها یک گزینه عالی هست. میتونید با سوسیس، کالباس، فلفل دلمه ای و قارچ درست کنید.
۲. ماکارونی با سس رب انار
سس ماکارونی با رب انار، یه طعم ترش و شیرین متفاوت!بعضیها میگفتند یکم شکر هم اضافه کنید تا طعمش ملس بشه. رب انار رو با آب رقیق کنید و به سس گوجهفرنگی اضافه کنید. میتونید از گوشت چرخ کرده و پیاز داغ هم استفاده کنید. برای تنوع دادن به ماکارونی ایده خوبیه. میتونید جعفری خرد شده هم بهش اضافه کنید. حتما امتحان کنید!
۳. املت با سیب زمینی سرخ کرده
سیب زمینی سرخ کرده رو تو املت بریزید، یه املت سیرکننده!بعضیها میگفتند اگه سیب زمینیها ترد باشن، خوشمزهتر میشه. سیب زمینی سرخ کرده رو خرد کنید و به تخم مرغ اضافه کنید. میتونید از ادویه های مختلف هم استفاده کنید. برای صبحانه یا شام سبک مناسبه. میتونید با گوجه و خیارشور هم سرو کنید. خیلی سریع آماده میشه.
۴. کتلت با سویا
برای اینکه کتلتتون نرمتر بشه، یکم سویا بهش اضافه کنید!سویا رو از قبل خیس کنید و آبش رو بگیرید. سویا رو با گوشت چرخ کرده و پیاز مخلوط کنید. ادویهها رو هم اضافه کنید و کتلتها رو سرخ کنید. میتونید از سیب زمینی رنده شده هم استفاده کنید. برای کسایی که گوشت دوست ندارن هم خوبه. خیلی مقوی هست!
۵. عدسی با قارچ
عدسی رو با قارچ درست کنید، یه طعم جدید!قارچ رو تفت بدید و به عدسی اضافه کنید. میتونید از پیاز داغ هم استفاده کنید. ادویهها رو هم اضافه کنید و بذارید جا بیفته. برای گیاهخواران یه گزینه عالیه. میتونید با آبلیمو سرو کنید. خیلی خوشمزه میشه.
۶. آش رشته با آب قلم
آش رشته رو با آب قلم درست کنید، خیلی مقوی میشه!آب قلم رو از قبل بپزید و به آش رشته اضافه کنید. طعمش رو خیلی بهتر میکنه. بقیه مواد آش رشته رو هم طبق معمول اضافه کنید. برای تقویت بدن عالیه. میتونید با کشک و نعناع داغ سرو کنید. یه غذای سنتی و خوشمزه.
۷. فلافل با سیب زمینی پخته
سیب زمینی پخته رو به فلافل اضافه کنید تا نرم تر بشه. سیب زمینی پخته رو رنده کنید و به مواد فلافل اضافه کنید. ادویه ها رو هم اضافه کنید و فلافل ها رو سرخ کنید. میتونید با ترشی سرو کنید. خیلی خوشمزه میشه. برای تنوع دادن به فلافل ایده خوبیه. حتما امتحان کنید!
۸. کشک بادمجان با گردو
گردو رو به کشک بادمجان اضافه کنید، طعمش فوق العاده میشه!گردو رو خرد کنید و به کشک بادمجان اضافه کنید. میتونید از پیاز داغ هم استفاده کنید. ادویه ها رو هم اضافه کنید و بذارید جا بیفته. برای مهمونی ها عالیه. میتونید با نعناع داغ سرو کنید. یه غذای سنتی و خوشمزه.
۹. خورشت قیمه با آلو
آلو رو به خورشت قیمه اضافه کنید، یه طعم ترش و شیرین!آلو رو از قبل خیس کنید و به خورشت قیمه اضافه کنید. میتونید از پیاز داغ هم استفاده کنید. ادویه ها رو هم اضافه کنید و بذارید جا بیفته. برای تنوع دادن به قیمه ایده خوبیه. میتونید با برنج سرو کنید. حتما امتحان کنید!
۱۰. کباب تابه ای با سبزیجات معطر
سبزیجات معطر رو به کباب تابه ای اضافه کنید، خیلی خوشبو میشه!سبزیجات معطر (مثل جعفری، گشنیز، شوید) رو خرد کنید و به گوشت اضافه کنید. ادویه ها رو هم اضافه کنید و کباب تابه ای رو سرخ کنید. میتونید با گوجه و فلفل دلمه ای هم سرو کنید. برای مهمونی ها عالیه. خیلی خوشمزه میشه. حتما امتحان کنید!
۱۱. سالاد الویه با ذرت
ذرت رو به سالاد الویه اضافه کنید، طعمش رو خیلی بهتر میکنه!ذرت رو بپزید و به سالاد الویه اضافه کنید. میتونید از خیارشور هم استفاده کنید. ادویه ها رو هم اضافه کنید و سالاد رو سرو کنید. برای تولد ها عالیه. خیلی خوشمزه میشه. حتما امتحان کنید!
۱۲. کوکو سبزی با زرشک
زرشک رو به کوکو سبزی اضافه کنید، یه طعم ترش و شیرین!زرشک رو از قبل خیس کنید و به کوکو سبزی اضافه کنید. میتونید از پیاز داغ هم استفاده کنید. ادویه ها رو هم اضافه کنید و کوکو رو سرخ کنید. برای شام سبک مناسبه. میتونید با نون سرو کنید. خیلی خوشمزه میشه.
۱۳. قیمه نثار با خلال پسته
خلال پسته رو به قیمه نثار اضافه کنید، خیلی مجلسی میشه!خلال پسته رو تفت بدید و به قیمه نثار اضافه کنید. بقیه مواد قیمه نثار رو هم طبق معمول اضافه کنید. برای مهمونی ها عالیه. میتونید با برنج سرو کنید. یه غذای سنتی و خوشمزه. حتما امتحان کنید!
۱۴. آش جو با کشک
آش جو رو با کشک درست کنید، خیلی خوشمزه میشه!کشک رو از قبل خیس کنید و به آش جو اضافه کنید. میتونید از نعناع داغ هم استفاده کنید. بقیه مواد آش جو رو هم طبق معمول اضافه کنید. برای فصل سرما عالیه. میتونید با سیر داغ هم سرو کنید. یه غذای سنتی و خوشمزه.
۱۵. خوراک لوبیا با سرکه
کمی سرکه به خوراک لوبیا اضافه کنید تا طعمش متفاوت بشه. فقط مقدار کمی سرکه اضافه کنید تا مزه اش خیلی ترش نشه. برای کسانی که طعم ترش دوست دارن عالیه. میتونید با نون سرو کنید. یه غذای ساده و خوشمزه. حتما امتحان کنید!خیلی مقوی هست.
۱۶. سوسیس تخم مرغ با پیاز داغ
پیاز داغ رو به سوسیس تخم مرغ اضافه کنید، خیلی خوشبو میشه!پیاز داغ رو تفت بدید و به سوسیس تخم مرغ اضافه کنید. ادویه ها رو هم اضافه کنید و سرخ کنید. برای صبحانه یا شام سبک مناسبه. میتونید با نون سرو کنید. خیلی سریع آماده میشه. حتما امتحان کنید!
۱۷. میرزا قاسمی با بادمجان کبابی
بادمجان کبابی رو به میرزا قاسمی اضافه کنید، طعم دودی بهش میده!بادمجان ها رو کبابی کنید و به میرزا قاسمی اضافه کنید. بقیه مواد میرزا قاسمی رو هم طبق معمول اضافه کنید. برای مهمونی ها عالیه. میتونید با نون سرو کنید. یه غذای سنتی و خوشمزه. حتما امتحان کنید!
۱۸. سوپ جو با شیر
سوپ جو رو با شیر درست کنید، خیلی مقوی میشه!شیر رو به سوپ جو اضافه کنید و بذارید جا بیفته. میتونید از خامه هم استفاده کنید. بقیه مواد سوپ جو رو هم طبق معمول اضافه کنید. برای تقویت بدن عالیه. میتونید با آبلیمو سرو کنید. یه سوپ خوشمزه و مقوی.
۱۹. سیب زمینی سرخ کرده با ادویه کاری
ادویه کاری رو به سیب زمینی سرخ کرده اضافه کنید، یه طعم هندی!ادویه کاری رو به سیب زمینی سرخ کرده اضافه کنید و سرخ کنید. میتونید با سس سرو کنید. برای دورهمی ها عالیه. خیلی خوشمزه میشه. حتما امتحان کنید!خیلی سریع آماده میشه.
۲۰. حلوا با شیره انگور
شیره انگور رو به حلوا اضافه کنید، یه طعم متفاوت!شیره انگور رو به حلوا اضافه کنید و هم بزنید. میتونید از گلاب هم استفاده کنید. برای مراسم ها عالیه. یه حلوای خوشمزه و مقوی. حتما امتحان کنید!یه دسر سنتی و خوشمزه.
۲۱. آش ترخینه با گوجه فرنگی
گوجه فرنگی رو به آش ترخینه اضافه کنید، طعمش رو ملس میکنه!گوجه فرنگی رو رنده کنید و به آش ترخینه اضافه کنید. بقیه مواد آش ترخینه رو هم طبق معمول اضافه کنید. برای فصل سرما عالیه. یه آش خوشمزه و مقوی. حتما امتحان کنید!یه غذای سنتی و خوشمزه.
۲۲. خورشت بامیه با تمر هندی
تمر هندی رو به خورشت بامیه اضافه کنید، طعم ترش و لذیذ!تمر هندی رو خیس کنید و عصاره اش رو به خورشت بامیه اضافه کنید. بقیه مواد خورشت بامیه رو هم طبق معمول اضافه کنید. برای تنوع دادن به خورشت بامیه ایده خوبیه. میتونید با برنج سرو کنید. حتما امتحان کنید!یه غذای خوشمزه و متفاوت.
۲۳. کوفته تبریزی با آلوچه
آلوچه رو داخل کوفته تبریزی بذارید، طعم ترش و خوشمزه!آلوچه ها رو داخل کوفته تبریزی بذارید و بپزید. بقیه مواد کوفته تبریزی رو هم طبق معمول آماده کنید. برای مهمونی ها عالیه. یه کوفته تبریزی خوشمزه و مجلسی. حتما امتحان کنید!یه غذای سنتی و خوشمزه.







این ترکیبات خلاقانه در آشپزی می تواند در مواقع اضطراری بسیار کمک کننده باشد. گاهی ترکیب مواد به ظاهر نامرتبط نتیجه ای شگفت انگیز دارد که نمونه بارز آن کتلت مرغ با پوره سیب زمینی و ذرت است.
در تجربه ای شخصی از ترکیب مواد باقی مانده، کوکو سیب زمینی با شوید و نعنا و کمی پودر دارچین نتیجه ای فوق العاده داشت. این ترکیب طعمی منحصر به فرد ایجاد کرد که در لیست غذاهای همیشگی جای گرفت.
پیتزا با نان لواش یکی دیگر از ایده های هوشمندانه است، به خصوص برای کسانی که زمان کافی برای تهیه خمیر ندارند. این روش سرعت پخت را بالا می برد و نتیجه مطلوبی دارد.
املت با سیب زمینی سرخ کرده و پنیر پیتزا نیز انتخابی عالی برای یک وعده سریع و سیرکننده است. این ترکیب ساده می تواند به راحتی جایگزین غذاهای وقت گیر شود.
آش رشته با سرکه بالزامیک تجربه ای متفاوت است که ارزش امتحان کردن دارد. این ترکیب به ظاهر عجیب، طعمی خاص و دلچسب به آش رشته می بخشد.
خواندن مطالب این سایت همیشه ایده های جدیدی برای آشپزی در اختیار می گذارد و نشان دهنده تنوع بالای محتوای آن است. اینجا جایی است که خلاقیت در آشپزی به خوبی به نمایش گذاشته می شود.